OM GOURMET COFFEE

Vi åbner døren til en verden af sensoriske oplevelser.

Dansk Kaffevirksomhed

Grundlagt i Nordsjælland af Bjørn Møller.

Siden 1999

I 25 år har Gourmet Coffee leveret nogle af verdens bedste Specialty Coffees alt fra private enkeltpersoner til restauranter, caféer og hoteller.

For the Love of Fine Coffee

Vi stræber efter at levere den bedste kop kaffe og dedikerer os derfor til omfattende forskning, eksperimentering og innovation.

VORES MISSION

At Sprede Kulturen af Specialty Coffee

Når vi går ud for at købe en flaske vin, finder vi uendelige muligheder. Der er vin af alle kvaliteter og for alle præferencer. En Pinot Noir fra Bourgogne med noter af mørke bær og frisk syre til 900 kr., en tør Chardonnay med citrusnoter eller en Sauvignon Blanc fra Loire-området.

Som med vin kan du få den samme oplevelse med Specialty Coffee. Gourmet Coffee opstår, så alle kan nyde en fuldt vasket SL28 fra Nyeri-regionen i Kenya, med citrusnoter og en behagelig syre eller en typica kaffe fra bjergene i Sierra Maestro i Cuba med strejf af mørk chokolade og ristede hasselnødder og duften af tobak.

Vi bestræber os på at indføre og dele kendskabet, værdierne og oplevelsen af Specialty Coffee med alle kaffeelskere. Vores mål er at gøre Specialty Coffee mere tilgængelig, øge bevidstheden om kvaliteten og de forskellige smagsnuancer, samt opbygge et engageret fællesskab omkring denne ekstraordinære kaffe.

Specialty Coffee til erhvervslivet

Gourmet Coffee som Kaffeleverandør

Som kaffeleverandør er det også vores mål at fremme, undervise og uddanne inden for Specialty Coffee kulturen med det formål at hjælpe alle der tilbyder kaffe, at skabe en succesrig og ekstraordinær kaffeoplevelse til deres kunder og medarbejdere. 

Vi kan hjælpe dig med at udnytte Specialty Coffee’s potentiale og blive en forretning, der langt fra er ordinær.

KONTAKT OS

Hvis du ønsker at få yderligere information om vores produkter og services, har en forretningsidé, eller er interesseret i at foretage et køb, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Whatsapp / Ring op

+45 20469798

E-mail

info@gourmetcoffee.dk

om gourmetcoffee

Vores vision

En Gourmet Coffee Oplevelse

Gourmet Coffee blev ikke skabt, kun for at tilbyde dig et produkt. Vi tilbyder dig en oplevelse, en livsstil, hvor der er glæde og nydelse fra du begynder at tilberede kaffen, til du drikker den sidste tår af koppen.

Indkøbskurv
Scroll to Top