Drink “Kenya AA Kaffe” and be a child again
Kan du huske, da du var barn, og nød noget der var så lækkert at du bare ikke ville have, det skulle slutte? Det er præcis den følelse, du vil få med Kenya AA kaffe.
At vælge favoritten blandt Specialty Coffees kan være svært; de er alle ekstraordinære, men kaffen fra Kenya har noget særligt over sig. Den skiller sig ud på en måde, der gør den ekstra speciel. At drikke en kop kaffe fra Kenya er som at forsøge at fange hvert smagsnuance med hver slurk, man tager. Man vil næsten ikke nå den sidste tår i koppen. Måske vil man endda ikke dele den med nogen, ligesom dengang, man var barn.
Bliv bekendt med din Kenya AA Kaffe.
En eksplosion af syrlighed.
Kenya AA Kaffe bliver dyrket i jordbundsforhold med masser af mineraler fra vulkaner, der gør noget godt for sukker- og syreindholdet i bønnerne.
Og så er der den højere mængde fosforsyre, der giver Kenya AA kaffen fra den her helt karakteristiske syrlighed, næsten som boblerne i sodavand.
Hvad så med de 2 Aer?.
I Kenya AA kaffe betyder “AA” faktisk noget ret simpelt. Det står for størrelsen af kaffebønnerne.
Vil du få det mest ud af dine kaffebønner? Her er vores tips:
- Hvis det er muligt, kværn dine kaffebønner lige før du skal brygge.
- Brug filtreret vand.
- Varm vandet til en temperatur på 90°C (må ikke have kogt).
- Nyd din Gourmet Coffee.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.